restaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild, Texel

Aanbevolen digestievenRocked by the waves ocean aged Gin (44%)
Ocean Aged TX Gin is gelagerd op Franse eikenhouten wijnvaten. De vaten hebben meer dan acht maanden per zeilschip gereisd naar de andere kant van de Atlantische oceaan en terug. De golfbeweging, het zilte klimaat ende Caribische temperaturen zorgen voor een volwassen en delicate smaak, vergelijkbaar met een drank die tot acht maal zo lang op het land heeft gelagerd.
De eerste twee vaten met Ocean Aged Gin zijn vervoerd met de schoenerbrik "Tres Hombres", een zeilend vrachtschip van Fairtransport.
Oktober 2017 vertrok de "Tres Hombres" vanaf Den Helder om de volgende havens aan te doen: Douarnenez, Brighton, Santa Cruz de la Palma, Sint Maarten, Bridge Town Barbados, Santa Marta Colombia, Boca Chica Dominicaanse Republiek, Horta Azores, Douarnenez, Amsterdam en Oudeschild Texel

14.50

Bocca da Fuoco Limoncello
Tijdens een diner van de twee Amsterdamse vrienden Jelle van Egmond en Clemens van Vuurde kwam, na wat grootspraak, het idee om een eigen Limoncello te maken. De ondernemende heren lieten het echter niet bij woorden maar zijn op verzoek aan de slag gegaan en zodoende ontstond de Bocca da Fuoco, vertaald "mond van vuur". Het resultaat mag er zijn: enorm lekkere en vriendelijke Limoncello die een fantastische balans heeft tussen fris en zoet! 't Pakhuus serveert deze veelbelovende en exclusieve drank als één van de 4 restaurants in Nederland aan wie de heren leveren. Heerlijk na uw diner, vergezeld met een kopje espresso... U waant zich in Italië!
5.00

Ron Zacapa Centenario 23yr, Guatemala
Donkerbruin, met mooie afgeronde aroma's en een complex en gevarieerd smakenpallet. Deze rum rijpt gedurende 23 jaar in bodegas op een hoogte van 2500 meter.
10.50

Johnny Walker Blue Label, Blended Malt
Dit is de absolute top van Johnny Walker, volledig in balans, voor deze blend worden zeer zeldzame en oude whisky's gebruikt. Een intense smaak, complex met rijp fruit.
19.50

 
E-mailen
Bellen
Map
Info