Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

Aanbevolen digestievenDi Zabbia Limoncello 
Brandon Zabbia kreeg in het voorjaar van 2011 een oud limoncello familierecept in handen. Hij was niet meteen overtuigd van het recept, maar zijn interesse voor het ontwikkelen van een limoncello was er zeker. Na een jaar lang experimenteren was daar de eerste fles Di Zabbia. Een Organic limoncello gebaseerd op een familierecept. Gemaakt van biologische citroenen uit Italie en ambachtelijk gemaakt en Skal gecertificeerd. Door de verantwoordelijke manier van maken wil Di Zabbia een bijdrage leveren aan een eerlijke wereld.
5.00

Rocked by the waves ocean aged Gin (44%)
Ocean Aged TX Gin is gelagerd op Franse eikenhouten wijnvaten. De vaten hebben meer dan acht maanden per zeilschip gereisd naar de andere kant van de Atlantische oceaan en terug. De golfbeweging, het zilte klimaat ende Caribische temperaturen zorgen voor een volwassen en delicate smaak, vergelijkbaar met een drank die tot acht maal zo lang op het land heeft gelagerd.
De eerste twee vaten met Ocean Aged Gin zijn vervoerd met de schoenerbrik "Tres Hombres", een zeilend vrachtschip van Fairtransport.
Oktober 2017 vertrok de "Tres Hombres" vanaf Den Helder om de volgende havens aan te doen: Douarnenez, Brighton, Santa Cruz de la Palma, Sint Maarten, Bridge Town Barbados, Santa Marta Colombia, Boca Chica Dominicaanse Republiek, Horta Azores, Douarnenez, Amsterdam en Oudeschild Texel

14.50

Drambuie 15 years Speyside
Drambuie 15 is een Schotse whisky likeur met een zachte fijne smaak. Het geheime recept bestaat uit verschillende kruiden en fijne honing. Men gebruikt Speyside single malt whisky's van minimaal 15 jaar oud om de Drambuie whisky likeur 15 jaar samen te stellen. Dit is een zachte likeur met een fijne frisheid en typische herkenbare Drambuie kenmerken. Een zalig elixir om van te genieten. Fijne aromatische geuren met een zachte zoetigheid. Mooie honing toon, zachte bloemen en vanille op de achtergrond.
9.50

Ron Zacapa Centenario 23yr, Guatemala
Donkerbruin, met mooie afgeronde aroma's en een complex en gevarieerd smakenpallet. Deze rum rijpt gedurende 23 jaar in bodegas op een hoogte van 2500 meter.
10.50

Johnny Walker Blue Label, Blended Malt
Dit is de absolute top van Johnny Walker, volledig in balans, voor deze blend worden zeer zeldzame en oude whisky's gebruikt. Een intense smaak, complex met rijp fruit.
19.50