restaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild, Texel

Reserveringspolicy & huisdieren

ANNULERINGSVOORWAARDEN VISRESTAURANT ‘T PAKHUUS
Annuleringsvoorwaarden individuen en gezelschappen
Visrestaurant ’t Pakhuus, Haven 8, 1792 AE Oudeschild

TAFELRESERVERING
Wanneer een reservering voor uitsluitend een restaurant (tafelreservering) is gemaakt voor één of meer individuen dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

1 TOT 6 GASTEN
Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 15:00 PM op de dag van de diner reservering is annuleren kosteloos. Daarna behouden wij ons het recht voor om het bedrag van €50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening te brengen.

7 TOT 10 GASTEN
Bij annulering 24 uur voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn. Daarna brengen wij het bedrag van €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 15:00 PM op de dag van de diner reservering is deel annuleren (reservering qua personen in mindering brengen) kosteloos. Daarna brengen wij het bedrag van €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

TAFELRESERVERING (GEZELSCHAPPEN VANAF 10 PERSONEN)
Wanneer een reservering voor uitsluitend een restaurant (tafelreservering) is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

Indien er een menu is overeengekomen:
Bij annulering 4 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
Bij annulering 2 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;

Indien er geen menu is overeengekomen:
Bij annulering meer dan 48 uur voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn;
Bij annulering 48 uur of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de klant 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn

Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 15:00 PM op de dag van de diner reservering, is deelannuleren (reservering qua personen in mindering brengen) kosteloos. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

FEESTDAGEN
Tijdens feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw is kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

NIET TIJDIG GEANNULEERD?
Mocht u de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Indien wij uw tafel naar aanleiding van uw annulering namelijk alsnog kunnen verkopen, zullen wij u geen annuleringskosten in rekening brengen.

De totstandkoming van de overeenkomst wordt gestart zodra de reservering is bevestigd.

* De waarde van de reservering is de gemiddelde menu van €50,- per gast. Visrestaurant ’t Pakhuus  is gerechtigd dit bedrag naar eigen inzicht voorafgaand aan de reservering aan te passen.

DRESSCODE
Bij 't Pakhuus mag u zijn wie u bent. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij hanteren dus ook geen dresscode.

POLICY HONDEN
Wilt u uw hond meenemen naar ons restaurant? Uw hond is welkom in Visrestaurant ‘t Pakhuus!
Om overlast voor andere gasten te beperken vragen wij u echter de volgende richtlijnen na te leven:

- Honden zijn de gehele dag welkom op ons terras en ons restaurant
- Honden mogen niet op stoelen, banken en tafels ivm de hygiëne
- U wordt verzocht uw hond onder tafel te placeren.
- Honden zijn niet toegestaan als ze nat of vies zijn en/of ruiken.
- Wij verzoeken u vriendelijk eventuele overlast m.b.t. geluid voor andere gasten te voorkomen.
- Honden dienen altijd te zijn aangelijnd.
- Dienst- en geleidehonden zijn toegestaan.
- Eventuele schade aan ons meubilair of andere eigendommen van Visrestaurant ‘t Pakhuus, door toedoen van de hond, wordt in rekening gebracht bij de gast.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info