Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

Diverse landenLuxemburg Wit


Riesling Paradäis *** 2015
Chateau Pauqué, Abi Duhr, Grevenmacher
100% Riesling
Begonnen op het wijngoed van zijn familie, Domaine Abi Duhr & fils, is Abi Duhr inmiddels met zijn eigen Château Pauqué uitgegroeid tot een van de pioniers van de Luxemburgse wijnbouw.
Deze riesling is levendig, heel schoon, glashelder en aromatisch met een impressie van groene pruimen. Knap samengesteld, rijp met aroma naast levendige zuren.
76.00


Nieuw Zeeland Wit


Sauvignon Blanc 'Organic' ** 2014
Seresin Estate, Marlborough
100% Sauvignon Blanc
Marlborough staat garant voor schitterende Sauvignon-wijnen waarbij Seresin de eerste viool speelt. Fonkelend mediumgeel waarna een opstuivend boeket vol citrus, ananas en rijpe kruisbes je neus verwent. Ook de smaak is heel complex vol ananas, kruisbes en een aangename minerale toets en mondt uit in een lange krachtige afdronk.
67.00
Magnum 1,5 Liter 134.00

Chardonnay *** 2015
Pegasus, Noord Canterbury
100% Chardonnay
Complexe neus met citrus, perzik, rokerig hout en aardse tonen. Zachte aanzet maar in de mond evoluerend naar rijk en krachtig. De minerale ruggengraat en grapefruit-achtige aciditeit houden de wijn strak, 'focused' en lang. Grote Chardonnay!
91.00


Nieuw Zeeland RoodPinot Noir ** 2014
Main Divide, North Canterbury
100% Pinot Noir
Heerlijk, heldere, robijnrode kleur met impressies van zwarte kersen, rode bessen, frambozen, bramen en pruimen. 
Rijpe, fijne tannines geven deze wijn structuur en lengte met een fluwelen mantel van chocolade en specerijen. Een pure Pinot Noir!
69.00


Chili Rood 


Neyen 'Espiritu de Apalta' *** 2010
Neyen, Colchagua Valley
Cabernet Sauvignon, Carmenère
Energiek fonkelende, robijnrode kleur. Bouquet met grafiet, mineralen, cassis, cederhout, eucalyptus, tabak en cassis. In de mond super geconcentreerd en vlezig, mooie gerookte cederhout toets, rijpe zwarte en blauwe bessen. Stevige, maar rijpe tannine ruggensteun. Klasse!
110.50

 Wijnindicatie: * lichte , ** rijke , *** krachtige wijnen